L’alcaldessa Agnès Ferré fa un balanç positiu dels primers mesos de funcionament del nou servei de bus urbà

El passat mes de maig es va posar en marxa un nou servei de bus urbà que comunica les urbanitzacions amb El Vendrell. Després de comprovar les dades dels quatre primers mesos de funcionament, la Regidoria de Mobilitat ha fet una comparativa del nombre d’usuaris que ha fet ús del servei durant el mateix període dels anys 2019, 2020 (en aquest darrer any cal tenir en compte que la situació de la pandèmia de COVID-19 va fer que disminuís molt el nombre de viatgers) i 2021.

Les xifres són les següents:

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “el resultat de la implantació del nou servei és positiu. Ara els veïns poden anar directament al Vendrell, agafant el bus directament de les urbanitzacions bisbalenques”. Ferré ha afegit que “aquest mes de setembre hem incorporat la parada de L’Ortigós perquè els veïns d’aquest barri també puguin fer ús del servei de bus i puguin anar directament a la capital de la comarca”.

El nou servei de bus urbà –i al Vendrell- funciona amb horaris i parades i dona servei de dilluns a divendres (feiners). Els dissabtes també hi ha anades i tornades al Vendrell però, en aquest cas, des del nucli urbà.

Per a més informació sobre el servei de bus urbà de La Bisbal del Penedès podeu accedir a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/transports/


El pasado mes de mayo se puso en marcha un nuevo servicio de bus urbano que comunica las urbanizaciones con El Vendrell. Después de comprobar los datos de los cuatro primeros meses de funcionamiento, la Concejalía de Movilidad ha realizado una comparativa del número de usuarios que ha hecho uso del servicio durante el mismo periodo de los años 2019, 2020 (en este último año hay que tener en cuenta que la situación de la pandemia de COVID-19 hizo que disminuyese mucho el número de viajeros) y 2021:

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “el resultado de la implantación del nuevo servicio es positivo. Ahora los vecinos pueden ir directamente al Vendrell, cogiendo el bus directamente desde las urbanizaciones de la Bisbal”. Ferré ha añadido que “este mes de septiembre hemos incorporado la parada de L’Ortigós para que los vecinos de este barrio también puedan hacer uso del servicio de bus y puedan ir directamente a la capital de la comarca”.

El nuevo servicio de bus urbano –y al Vendrell- funciona con horarios y paradas y da servicio de lunes a viernes (laborables). Los sábados también hay idas y vueltas al Vendrell pero, en este caso, desde el núcleo urbano.

Para más información sobre el servicio de bus urbano de La Bisbal del Penedès podéis acceder al enlace: https://bisbalpenedes.com/web/transports/