A l’octubre comença un nou curs de l’Escola d’Idiomes municipal

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès segueix apostant, a través de la Regidoria d’Ensenyament per oferir formació centrada en l’aprenentatge les llengües anglesa, francesa i alemanya al municipi. Les classes començaran el proper 1 d’octubre i estan adreçades a persones, des dels 3 anys, que vulguin aprendre una llengua, independentment del seu nivell de coneixement actual de la llengua triada.

La Regidora d’Ensenyament, Leo Uceda, ha explicat que “volem fomentar l’aprenentatge d’idiomes en totes les edats a preus competitius per evitar que els interessats en aprendre idiomes marxin del municipi per fer-ho”.

El curs començarà l’1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes al web de l’empresa que gestiona l’escola www.puntdepartida.cat, al correu electrònic reserves@puntdepartida.cat o bé al telèfon 877 01 39 35. El preu mensual per fer dues classes setmanals és de 38€ i els alumnes que comencin el curs a l’octubre podran gaudir d’una mensualitat del curs totalment gratuïta. La formació s’adreça a persones de totes les edats (a partir dels 3 anys) i nivells. A més, els alumnes que ho desitgin poden optar als certificats reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a La Bisbal del Penedès.

La contractació del professorat i la gestió de les classes va a càrrec de Punt de Partida i cada grup començarà a partir de 5 alumnes, que faran dues classes per setmana. Els grups es formaran tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, que Punt de Partida avaluarà amb la corresponent prova de nivell abans de començar el curs.


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès sigue apostando, a través de la Concejalía de Educación, por ofrecer formación centrada en el aprendizaje de las lenguas inglesa, francesa y alemana en el municipio. Las clases empezarán el próximo 1 de octubre y están dirigidas a personas, desde los 3 años, que quieran aprender una lengua, independientemente de su nivel de conocimiento actual de la lengua elegida.

La Concejala de Educación, Leo Uceda, ha explicado que “queremos fomentar el aprendizaje de idiomas en todas las edades a precios competitivos para evitar que los interesados en aprender idiomas se vayan del municipio para hacerlo”.

El curso empezará el 1 de octubre y las inscripciones están abiertas en la web de la empresa que gestiona la escuela www.puntdepartida.cat, en el correo electrónico reserves@puntdepartida.cat o bien en el teléfono 877 01 39 35. El precio mensual para hacer dos clases semanales es de 38 euros y los alumnos que empiecen el curso en octubre podrán disfrutar de una mensualidad del curso totalmente gratuita. La formación está dirigida a personas de todas las edades (a partir de los 3 años) y niveles. Además, los alumnos que lo deseen pueden optar a los certificados reconocidos en el Marco Común Europeo (A1, A2, B1, B2 y C1) examinándose en La Bisbal el Penedès.

La contratación del profesorado y la gestión de las clases va a cargo de Punt de Partida y cada grupo empezará a partir de 5 alumnos, que harán dos clases por semana. Los grupos se formarán teniendo en cuenta los horarios escogidos y los conocimientos de cada alumno, que Punt de Partida evaluará con la correspondiente prueba de nivel antes de empezar el curso.