La guia de les principals rutes de senderisme des de l’Àrea Recreativa del Montmell ja està disponible a la Biblioteca pública i a l’Ajuntament

Aquest dimecres 15 de setembre l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal; i la segona tinenta d’alcaldia i regidora de Medi Ambient i Territori, Leo Uceda; s’han reunit amb l’alcalde del Montmell, José Maria Roldán; i la regidora Núria Sorribes. Durant la reunió, els representants de l’Ajuntament del Montmell han fet entrega de diversos exemplars de la guia de les principals rutes de senderisme des de l’Àrea Recreativa del Montmell a l’ajuntament bisbalenc i, per aprofitar la trobada, els representants del govern d’ambdós municipis han conversat sobre diversos temes que afecten les dues localitats veïnes, com ara el transport comarcal o les urbanitzacions que no estan recepcionades.

L’Àrea Recreativa del Montmell està ubicada al municipi del Montmell, però té com a copropietaris diversos ajuntaments de la comarca. El Ple del Consell Comarcal del desembre de 2014 va aprovar el conveni entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i els Ajuntaments d’Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, La Bisbal del Penedès, Calafell, Cunit, Llorenç del Penedès, El Montmell, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva i El Vendrell per a la gestió del manteniment de l’Àrea Recreativa Forestal del Montmell.

Si us interessa la guia de les principals rutes de senderisme des de l’Àrea Recreativa del Montmell, la podeu passar a recollir per la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès o per l’Ajuntament.


Este miércoles 15 de septiembre la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; la primera teniente de alcaldía, Judith Vidal; y la segunda teniente de alcaldía y concejala de Medio Ambiente y Territorio, Leo Uceda; se han reunido con el alcalde del Montmell, José Maria Roldán; y la concejala Núria Sorribes. Durante la reunión, los representantes del Ayuntamiento del Montmell han hecho entrega de varios ejemplares de la guía de las principales rutas de senderismo desde el Área Recreativa del Montmell al ayuntamiento bisbalense y, para aprovechar el encuentro, los representantes del gobierno de ambos municipios han conversado sobre varios temas que afectan a las dos localidades vecinas, como son el transporte comarcal o las urbanizaciones que no están recepcionadas.

El Área Recreativa del Montmell está ubicada en el municipio del Montmell, pero tiene como copropietarios a varios ayuntamientos de la comarca. El Pleno del Consell Comarcal de diciembre de 2014 aprobó el convenio entre el Consell Comarcal del Baix Penedès y los Ayuntamientos de Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, La Bisbal del Penedès, Calafell, Cunit, Llorenç del Penedès, El Montmell, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva y El Vendrell para la gestión del mantenimiento del Área Recreativa Forestal del Montmell.

Si os interesa la guía de las principales rutas de senderismo desde el Área Recreativa del Montmell, la podéis pasar a recoger por la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès o por el Ayuntamiento.