El bisbalenc Jordi Ferran fa una secció dedicada a la història de la comarca i de la Bisbal del Penedès a Domenys Ràdio

Una temporada més, el Jordi Ferran, tècnic de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès i de l’arxiu i historiador de professió, ofereix una secció d’història local, a Domenys Radio FM, en què parla de diversos episodis històrics de la Bisbal i la comarca. 

Enguany, a banda del seu espai d’uns 30 minuts al magazín “Domenys al Punt” amb Laia Batlle, el programa Penedès en Xarxa -que s’emet en diverses emissores del Penedès- ofereix una versió reduïda de la secció. 

Us enllacem l’espai d’aquest mes, dedicat a la història de la Diada Nacional de Catalunya al Baix Penedès.

Secció íntegra (a partir del minut 57): https://www.ivoox.com/domenys-al-punt-10-09-21-audios-mp3_rf_75271159_1.html

Secció breu (a partir del minut 9, aproximadament): https://www.rtvvilafranca.cat/programa/penedes-en-xarxa/f/187594-20210914a/


Una temporada más, Jordi Ferran, técnico de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès y del archivo e historiador de profesión, ofrece una sección de historia local, en Domenys Radio FM, en la que habla de varios episodios históricos de la Bisbal y la comarca. 

Este año, además de su espacio de unos 30 minutos  en el magacín “Domenys al Punt” con Laia Batlle, el programa Penedès en Xarxa -que se emite en varias emisoras del Penedès- ofrece una versión reducida de la sección.

Os enlazamos el espacio de este mes, dedicado a la historia de la Diada Nacional de Catalunya en el Baix Penedès.

Sección íntegra: (a partir del minuto 57): https://www.ivoox.com/domenys-al-punt-10-09-21-audios-mp3_rf_75271159_1.html

Sección breve (a partir del minuto 9, aproximadamente): https://www.rtvvilafranca.cat/programa/penedes-en-xarxa/f/187594-20210914a/