L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès ha assistit a la roda de premsa conjunta -entre diverses institucions del territori- centrada en la presentació d’al·legacions contra la MAT

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré ha assistit aquest dimarts a la roda de premsa conjunta -entre les diferents administracions del territori- centrada en la presentació de totes les al·legacions contra el projecte MAT i en fer palès el malestar generat per aquest projecte arreu del territori. L’acte s’ha celebrat al Palau Bofarull de Reus.

La convocatòria ha reunit la presidenta de la Diputació; els presidents i presidentes dels Consells Comarcals de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Priorat, el Baix Camp, l’Alt Camp, el Baix Penedès i l’Alt Penedès; i els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats.

Representants de la Vegueria del Penedès

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha asistido este martes a la rueda de prensa conjunta -entre las distintas administraciones del territorio- centrada en la presentación de todas las alegaciones contra el proyecto MAT y en hacer constar el malestar generado por este proyecto en todo el territorio. El acto se ha celebrado en el Palau Bofarull de Reus.

La convocatoria ha reunido a la Presidenta de la Diputación; los presidentes y presidentas de los Consells Comarcals de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Priorat, el Baix Camp, el Alt Camp, el Baix Penedès y el Alt Penedès; y a los alcaldes y alcaldesas de los municipios afectados.

Representants de tots els municipis afectats