El diumenge 26 de setembre a les 19h projectarem la pel·lícula “La dona il·legal” i comptarem amb la presència del director i coguionista de la pel·lícula: Ramon Térmens

Aquest setembre torna el Cicle Gaudí!

El proper diumenge 26 de setembre, a les 19h, projectarem la pel·lícula “La dona il·legal” i comptarem amb la presència del director i coguionista de la pel·lícula, Ramon Térmens.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès. Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades en cada projecció. Les taquilles obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la COVID-19. Recordem que és obligatori l’ús de la mascareta i que l’aforament serà limitat.

FITXA TÈCNICA

 • Direcció: Ramon Térmens
 • Guió: Daniel Feraldo i Ramon Térmens
 • Direcció de fotografia: Pol Orpinell
 • Música: David Solar
 • Estrena: Desembre 2020
 • Durada: 119 min.
 • Gènere: Thriller amb rerefons social
 • Intèrprets: Daniel Faraldo, Yolanda Sey, Isak Férriz, Boris Ruiz, Monste Germán, Adeline Flaun, Àngels Bassas, Klaudia Dudová, Raquel Camón, Gorka Lasaosa.

SINOPSI

El Fernando Vila (Daniel Feraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).

Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol. En Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.


¡Este septiembre vuelve el Cicle Gaudí!

El próximo domingo 26 de septiembre, a las 19h, proyectaremos la película “La dona il·legal” y contaremos con la presencia del director y coguionista de la película, Ramon Térmens.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès. En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas en cada proyección. Las taquillas abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la COVID-19. Recordamos que es obligatorio el uso de la mascarilla y que el aforo será limitado.

FICHA TÉCNICA

 • Dirección: Ramon Térmens
 • Guión: Daniel Feraldo y Ramon Térmens
 • Dirección de fotografía: Pol Orpinell
 • Música: David Solar
 • Estreno: Diciembre 2020
 • Duración: 119 min.
 • Género: Thriller con trasfondo social
 • Intérpretes: Daniel Faraldo, Yolanda Sey, Isak Férriz, Boris Ruiz, Monste Germán, Adeline Flaun, Àngels Bassas, Klaudia Dudová, Raquel Camón, Gorka Lasaosa.

SINOPSIS

Fernando Vila (Daniel Feraldo) es un abogado de inmigración que acepta un caso aparentemente sencillo: evitar la deportación de una joven kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).

Todo cambia cuando la chica aparece muerta al CIE (Centro de Internamiento de Extranjeros) y las autoridades declaran que se ha suicidado. Fernando busca la ayuda de la única amiga de la víctima, Juliet Okoro (Yolanda Sey), una inmigrante nigeriana atrapada en una red de prostitución. Mientras Fernando prueba de aclarar los hechos, encuentra la férrea oposición del jefe de policía Oriol Cadenas (Isak Férriz) y pronto empieza a descubrir la corrupción, los abusos sexuales y los “falsos suicidios” que tienen lugar dentro del sistema de deportaciones del Estado español. Fernando luchará contra este sistema arriesgando su propia vida.