L’alcaldessa Agnès Ferré i la tècnica d’Ocupació es van reunir amb la Federació Empresarial del Gran Penedès el passat divendres 23 de juliol

El passat divendres 23 de juliol, al migdia, l’alcaldessa Agnès Ferré i la tècnica d’Ocupació del SOM Bisbal, Arantzazu Longares, es van reunir amb la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras; i la directora general, Rosa Jorba. Durant la reunió, es va abordar la situació econòmica actual de la comarca i del municipi i es va parlar la necessitat de formació per a les persones aturades, amb l’objectiu que puguin trobar feina. Per això, la Regidoria d’Ocupació i el SOM Bisbal treballaran per fer possibles diverses formacions, juntament amb la FEGP. Aquestes formacions seran de dos tipus: d’una banda en el marc del projecte inclusiu Integra’ls i, de l’altra, formacions enfocades als llocs de treball específics que ofereixin les empreses. 

Si no us heu inscrit al SOM Bisbal i esteu buscant feina, us animem a registrar-vos per rebre ofertes de feina i de formació.


El pasado viernes 23 de julio, a mediodía, la alcaldesa Agnès Ferré y la técnica de Ocupación del SOM Bisbal, Arantzazu Longares, se reunieron con la presidenta de la Federación Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras; y la directora general, Rosa Jorba. Durante la reunión, se abordó la situación económica actual de la comarca y del municipio y se habló de la necesidad de formación para personas en situación de desempleo, con el objetivo de que puedan encontrar trabajo. Por este motivo, la Concejalía de Ocupación y el SOM Bisbal trabajarán por hacer posibles varias formaciones, junto con la FEGP. Estas formaciones serán de dos tipos: por un lado en el marco del proyecto inclusivo Integra’ls, y por el otro, formaciones enfocadas a los puestos específicos que oferten las empresas.

Si no os habéis inscrito al SOM Bisbal y estáis buscando trabajo, os animamos a registraros para recibir ofertas de trabajo y de formación.