L’Ajuntament prepara una nova campanya per dinamitzar el comerç – Aquest dimecres s’ha reunit amb la Cambra de Comerç de Tarragona i el teixit comercial bisbalenc

El CMC ha acollit, aquest vespre, una reunió del teixit comercial de La Bisbal del Penedès amb la Cambra de Comerç, la regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal, i l’alcaldessa Agnès Ferré.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cambra de Comerç de Tarragona han començat a treballar en la propera iniciativa comercial, que es durà a terme a finals de setembre i principis d’octubre i girarà al voltant de la Fira. 

Novament, la Cambra de Comerç oferirà una formació adreçada al teixit comercial i, posteriorment, es duran a terme accions comercials pensades per als clients dels diferents comerços, serveis i professionals de la Bisbal del Penedès. 


CASTELLANO | El CMC ha acogido, hoy al atardecer, una reunión del tejido comercial de La Bisbal del Penedès con la Cámara de Comercio, la concejala de Comercio del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal, y la alcaldesa Agnès Ferré. 

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y la Cámara de Comercio de Tarragona han empezado a trabajar en la próxima iniciativa comercial, que se llevará a cabo a finales de septiembre e inicios de octubre y girará alrededor de la Fira. 

Nuevamente, la Cámara de comercio ofrecerá una formación dirigida al tejido comercial y, posteriormente, se llevarán a cabo acciones comerciales pensadas para los clientes de los distintos comercios, servicios y profesionales de la Bisbal del Penedès.