La Regidoria d’Ensenyament ha lliurat els premis al mèrit escolar del curs 2020-2021 a quatre alumnes bisbalencs

La Regidoria d’Ensenyament ha lliurat, aquest dimarts 13 de juliol, els premis al mèrit escolar del curs 2020-21 a quatre alumnes bisbalencs. L’acte s’ha celebrat de forma presencial –amb totes les mesures per la COVID-19, a l’auditori del Centre Municipal de Cultura i ha comptat amb la presència del director de l’Escola Ull de Vent, Àngel Espinosa; el director de l’Institut Coster de la Torre, Albert Vives; i el tutor dels alumnes de 6è de l’Escola Ull de Vent, Ramon Muñoz.

Els premis al mèrit escolar són una forma de fer valdre l’esforç dels alumnes del municipi. Tots els alumnes que obtenen el reconeixement reben un diploma commemoratiu. A més, els alumnes de l’escola reben un telèfon mòbil i els de l’institut un ordinador portàtil.

Els alumnes que han rebut aquest reconeixement enguany, són:

  • David Valls de 6è de primària
  • Sara Barahona de 6è de primària
  • Queralt Estivill de 4t d’ESO
  • Marta Samper de 2n de BAT

La Regidora d’Ensenyament, Leo Uceda, ha explicat que “per a nosaltres és un orgull comptar amb alumnes com aquests al municipi, que s’esforcen dia rere dia per estudiar i treure profit de les classes i que tenen ganes d’estudiar i de formar-se en allò que els agrada”. Uceda ha afegit que “tot i que aquests premis reconeixen els alumnes que trien des dels centres escolars, hem de dir que hi ha molts altres alumnes que s’esforcen i obtenen molt bons resultats. Des d’aquí també els encoratgem a continuar així i a treballar amb il·lusió amb la mirada posada al futur”.

Durant la seva intervenció, l’alcaldessa Agnès Ferré també ha volgut felicitar els alumnes que han rebut el reconeixement i ha explicat que “l’any passat no vam poder celebrar aquest acte i vam haver de convocar els guanyadors, un per un, per fer-los entrega del reconeixement. Enguany, encara que hagi de ser amb mesures, podem veure’ns les cares i compartir aquesta estona amb l’objectiu de reconèixer la gran feina que fan els nostres alumnes. Moltes felicitats”.


CASTELLANO | La Concejalía de Educación ha entregado, este martes 13 de julio, los premios al mérito escolar del curso 2020-21 a cuatro alumnos bisbalenses. El acto se ha celebrado de forma presencial –con todas las medidas por la COVID-19, en el auditorio del Centro Municipal de Cultura y ha contado con la presencia del director de la Escola Ull de Vent, Àngel Espinosa; el director del Instituto Coster de la Torre, Albert Vives; y el tutor de los alumnos de 6.º de la Escuela Ull de Vent, Ramon Muñoz.

Los premios al mérito escolar son una forma de poner en valor el esfuerzo de los alumnos del municipio. Todos los alumnos que obtienen el reconocimiento reciben un diploma conmemorativo. Además, los alumnos de la escuela reciben un teléfono móvil y los del instituto un ordenador portátil.

Los alumnos que han recibido este reconocimiento este año, son:

  • David Valls de 6.º de primaria
  • Sara Barahona de 6.º de primaria
  • Queralt Estivill de 4.º de ESO
  • Marta Samper de 2.º de BAT

La concejala de Educación, Leo Uceda, ha explicado que “para nosotros es un orgullo contar con alumnos como estos en el municipio, que se esfuerzan día detrás día por estudiar y sacar provecho de las clases y que tienen ganas de estudiar y de formarse en aquello que los gusta”. Uceda ha añadido que “a pesar de que estos premios reconocen los alumnos que eligen desde los centros escolares, hemos de decir que hay otros muchos alumnos que se esfuerzan y obtienen muy buenos resultados. Desde aquí también los alentamos a continuar así y a trabajar con ilusión con la mirada puesta en el futuro”.

Durante su intervención, la alcaldesa Agnès Ferré también ha querido felicitar a los alumnos que han recibido el reconocimiento y ha explicado que “el año pasado no pudimos celebrar este acto y tuvimos que convocar a los ganadores, uno por uno, para hacerles entrega del reconocimiento. Este año, aunque tenga que ser con medidas, podemos vernos las caras y podemos compartir este rato con el objetivo de reconocer el gran trabajo que hacen nuestros alumnos. Muchas felicidades”.