La model i actriu bisbalenca Elisabeth Català ha representat Espanya als Cannes Fashion Days i ha rebut la banda de Miss Cannes a la més elegant

Elisabeth Català ha viatjat a Cannes, convidada com a ambaixadora espanyola pel canvi climàtic, juntament amb la companya Olgaif, per participar en els Cannes Fashion Days. L’actriu i model bisbalenca ha explicat que “ha gaudit molt de l’experiència de compartir uns dies amb molta gent de diferents països com ara les ambaixadores de Suïssa, Alemanya, Bulgària o Polònia”. Català, que era la més jove del grup, va rebre una banda de Miss Cannes a la més elegant i va lluir roba sostenible, dissenyada especialment per a nens i, a més, la bisbalenca ha comptat amb la col·laboració de la dissenyadora tarragonina Antònia Pinilla per al seu vestit de gala.

La mare de l’Elisabeth, la Yolanda Gomà, ha explicat que “la propera parada serà a Milà, on faran unes jornades amb roba sostenible, també del projecte Maestrokids –com a Cannes- donant així importància al fet de reduir la contaminació i el malbaratament d’aigua perquè, si entre tots cuidem el planeta, en sortirem guanyant tots”.


Elisabeth Català ha viajado a Cannes, invitada como embajadora española por el cambio climático, junto con su compañera Olgaif, para participar en los Cannes Fashion Days. La actriz y modelo de la Bisbal ha explicado que “ha disfrutado mucho de la experiencia de compartir unos días con mucha gente de distintos países como por ejemplo las embajadoras de Suiza, Alemania, Bulgaria o Polonia”. Català, que era la más joven del grupo, recibió una banda de Miss Cannes a la más elegante y lució ropa sostenible, diseñada especialmente para niños y, además, la bisbalenca contó con la colaboración de la diseñadora de Tarragona Antònia Pinilla para su vestido de gala.

La madre de Elisabeth, Yolanda Gomà, ha explicado que “la próxima parada será en Milán, donde harán unas jornadas con ropa sostenible, también del proyecto Maestrokids –como en Cannes- dando así importancia al hecho de reducir la contaminación y el desperdicio de agua porque, si entre todos cuidamos el planeta, saldremos ganando todos”.

Al perfil de Facebook del Cannes Fashion Days podreu trobar fotografies com aquesta/En el perfil de Facebook del Cannes Fashion Days podréis encontrar fotografías como esta: https://www.facebook.com/cannesfashiondays