El 26 de juny a les 19h projectarem la pel·lícula “My Mexican Bretzel” del Cicle Gaudí

El proper dissabte 26 de juny, a les 19h, projectarem la pel·lícula “My Mexican Bretzel” del Cicle Gaudí al Centre Municipal de Cultura. Es tracta d’un film que ha recorregut nombrosos festivals d’arreu del món, recollint premis i reconeixements.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades en cada projecció, en aquest cas se n’ocuparà l’Associació de la Gent Gran.

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Núria Giménez Lorang

Guió: Núria Giménez Lorang

Direcció de fotografia: Frank  A. Lorang, Ilse G. Ringier

Estrena: Desembre de 2020

Durada: 74 min.

Gènere: Documental

Intèrprets: Ilse G. Ringier, Frank A. Lorang, Vivian Barrett, León Barrett

SINOPSI

Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 de segle passat. La pel·lícula és un viatge a través de la vella Europa i un relat clàssic hereu dels melodrames de Douglas Sirk.

Amb “My Mexican Bretzel”, desdibuixant els límits entre realitat i la ficció, la cineasta catalana Giménez Lorang explora el concepte de la memòria a través d’un relat que esdevé un somni romàntic. Guanyadora del premi Gaudí a Millor documental, s’ha endut també els premis a Millor guió (una fita que només havia aconseguit un altre documental l’any 2010, “Garbo, l’espia”) i a Millor muntatge (compartit amb Cristóbal Fernández).


CASTELLANO | El próximo sábado 26 de junio, a las 19h, proyectaremos la película “My Mexican Bretzel” del Cicle Gaudí  al Centre Municipal de Cultura. Se trata de un film que ha recorrido numerosos festivales de todo el mundo, recogiendo premios y reconocimientos.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas en cada proyección, en este caso se ocupará de esta tarea la Associació de la Gent Gran.

Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Núria Giménez Lorang

Guión: LNúria Giménez Lorang

Dirección de fotografía: Frank  A. Lorang, Ilse G. Ringier

Estreno: Desembre de 2020

Duración: 74 min.

Género: Documental

Intérpretes: Ilse G. Ringier, Frank A. Lorang, Vivian Barrett, León Barrett

SINOPSIS

Diario íntimo de una mujer de clase acomodada ilustrado por las filmaciones caseras de su marido, un rico industrial, entre los años 40 y 60 del siglo pasado. La película es un viaje a través de la vieja Europa y un relato clásico heredero de los melodramas de Douglas Sirk.

Con “My Mexican Bretzel”, desdibujando los límites entre realidad y ficción, la cineasta catalana Giménez Lorang explora el concepto de la memoria a través de un relato que acontece un sueño romántico. ganadora del premio Gaudí a Mejor documental, se ha llevado también los premios a Mejor guión (un logro que solamente había conseguido otro documental el año 2010, “Garbo, el espía”) y a Mejor montaje (compartido con Cristóbal Fernández).