Programa d’espectacles de La Bisbal Experience

Del 28 de maig al 6 de juny podeu gaudir de “La Bisbal Experience”, la nova campanya de dinamització comercial de La Bisbal del Penedès. Trobareu més detalls a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/bisbal-experience/

Amb motiu d’aquesta iniciatiava, les regidories de Comerç i Cultura han programat dos espectacles:

  • Divendres 28 de maig, a les 19h, combo “Canalons” amb músics de l’Escola Municipal de Música de la Bisbal del Penedès a la plaça Catalunya. Les places seran limitades i s’assignaran per ordre d’arribada.
  • Divendres 4 de juny, a les 18h, espectacle itinerant “La gran família” de la Companyia Fadunito pels carrers del nucli.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès recordem a la ciutadania l’obligació de portar mascareta i de respectar les mesures contra la COVID-19, entre elles la distància de seguretat amb altres persones.


CASTELLANO | Del 28 de mayo al 6 de junio podéis disfrutar de “La Bisbal Experience”, la nueva campaña de dinamización comercial de La Bisbal del Penedès. Encontraréis más detalles en el enlace: https://bisbalpenedes.com/web/bisbal-experience/

Con motivo de esta iniciativa, las concejalías de Comercio y Cultura han programado dos espectáculos:

  • Viernes 28 de mayo, a las 19h, combo “Canalons” con músicos de la Escuela Municipal de Música de la Bisbal del Penedès en la plaza Catalunya. Las plazas serán limitadas y se asignaran por orden de llegada.
  • Viernes 4 de junio, a las 18h, espectáculo itinerante “La gran familia” de la Compañía Fadunito por las calles del núcleo.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès recordamos a la ciudadanía la obligación de llevar mascarilla y de respetar las medidas contra la COVID-19, entre ellas la distancia de seguridad con otras personas.