El Supermercat Aliprox de la Bisbal del Penedès ha fet una donació de 15 caixes de galetes per al Rebost Solidari

El Supermercat Aliprox de la Bisbal del Penedès ha fet una donació de 15 caixes de galetes al Rebost Solidari perquè l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès les pugui repartir entre les famílies usuàries del servei. Des de l’Ajuntament agraïm aquesta col·laboració.

A la fotografia, la segona tinenta d’alcaldia, Leo Uceda, amb les treballadores del supermercat bisbalenc.


El Supermercado Aliprox de la Bisbal del Penedès ha hecho una donación de 15 cajas de galletas al Rebost Solidari para que el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès las pueda repartir entre las familias usuarias del servicio. Dessde el Ayuntamiento agradecemos esta colaboración.

En la fotografía, la segunda teniente de alcaldía, Leo Uceda, con unas trabajadoras del supermercado bisbalense.