Vídeo – Viu l’experiència i gaudeix de la diferència amb La Bisbal Experience: tastos, demostracions, tallers i molt més

Viu l’experiència i gaudeix de la diferència a La Bisbal del Penedès.

Del 28 de maig al 6 de juny es faran tastos, demostracions i tallers organitzats pels establiments comercials i professionals bisbalencs.

Entra a https://bisbalpenedes.com/web/bisbal-experience/ i consulta les experiències disponibles (s’aniran actualitzant durant els propers dies). Quan sàpigues de quines vols gaudir, inscriu-te contactant directament amb el professional que les organitza, També trobaràs la informació per fer les inscripcions a l’enllaç anterior.


Vive la experiencia y disfruta de la diferencia en La Bisbal del Penedès.

Del 28 de mayo al 6 de junio se harán catas, demostraciones y talleres organizados por los establecimientos comerciales y profesionales de la Bisbal.

Entra en https://bisbalpenedes.com/web/bisbal-experience/ y consulta las experiencias disponibles (se irán actualizando durante los próximos días). Cuando sepas de qué experiencias quieres disfrutar, inscríbete contactando directamente con el profesional que las organiza. También encontrarás información para hacer las inscripciones en el enlace anterior.