El CMC acollirà una xerrada sobre Salvador Dalí el dissabte 22 de maig a les 18h

El Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès acollirà una xerrada sobre el pintor i escultor Salvador Dalí, un dels principals representants del surrealisme, el proper dissabte 22 de maig a les 18h.

La conferència anirà a càrrec d’Anna Pou van den Bossche, historiadora de l’art amb una àmplia experiència professional en el món de la divulgació i actualitat en l’àmbit de l’art. És la presentadora de la secció d’art del programa ÀRTIC (Betevé) des de l’any 2014 i treballa en el disseny de continguts del programa TOT ART de la mateixa cadena. A més, ha estat responsable de la creació dels continguts artístics del programa THIS IS ART de Brutal Media Produccions i és col·laboradora regular a Catalunya Ràdio (Estat de Gràcia) i a RAC1 (Versió RAC1) com a especialista en temes artístics. A més, té una dilatada experiència com a docent i investigadora i, des de l’any 2019, és directora artística del Centre d’Arts Digitals IDEAL, sent la curadora de la primera exposició dedicada a Monet.


CASTELLANO | El Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès acogerá una charla sobre el pintor y escultor Salvador Dalí, uno de los principales representantes del surrealismo, el próximo sábado 22 de mayo a las 18h.

La conferencia irá a cargo de Anna Pou van den Bossche, historiadora del arte con una amplia experiencia profesional en el mundo de la divulgación y actualidad en el ámbito del arte. Es la presentadora de la sección de arte del programa ÀRTIC (Betevé) desde el año 2014 y trabaja en el diseño de contenidos del programa TOT ART de la misma cadena. Además, ha sido responsable de la creación de los contenidos artísticos del programa THIS IS ART de Brutal Media Produccions y RAC1 (Versió RAC1) como especialista en temas artísticos. Además tiene una dilatada experiencia como docente e investigadora y, desde el año 2019, es directora artística del Centre d’Arts Digitals IDEAL, siendo la curadora de la primera exposición dedicada a Monet.