Avui dimecres l’Ajuntament s’il·luminarà de blau com a gest de solidaritat amb les persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i altres síndromes de sensibilització central

Avui dimecres, al vespre, l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès s’il·luminarà de color blau en el marc de la campanya #CatalunyaDeBlau de l’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i altres Síndromes de Sensibilització Central i la Plataforma de Familiars FM-SFC-SQM. La campanya vol ser un gest de solidaritat amb les persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i altres síndromes de sensibilització central, com ara la sensibilitat química múltiple i l’electrohipersensibilitat.Hoy miércoles al anochecer, el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès se iluminará de color azul en el marco de la campaña #CatalunyaDeBlau de la Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i altres Síndromes de Sensibilització Central y la Plataforma de Familiars FM-SFC-SQM. La campaña quiere ser un gesto de solidaridad con las personas afectadas de fibromialgia, síndrome de fatiga crónica y otros síndromes de sensibilización central, como por ejemplo la sensibilidad química múltiple y la electro hipersensibilidad.