Voleu llegir les obres premiades del Concurs Literari de Sant Jordi? Ja estan a la vostra disposició a la Biblioteca

Voleu llegir les obres premiades del Concurs Literari de Sant Jordi?

A partir d’aquesta setmana trobareu a la biblioteca i a la vostra disposició el dossier, editat per la Regidoria de Cultura, amb el recull de les obres premiades al 13è Concurs Literari de Sant Jordi de la Bisbal; que inclou les tres millors obres, amb el premi ADB de temàtica bisbalenca, i la menció del jurat.


¿Queréis leer las obras premiadas del Concurso Literario de Sant Jordi?

A partir de esta semana encontraréis en la Biblioteca y a vuestra disposición el dosier, editado por la Concejalía de Cultura, con la recopilación de las obras premiadas del 13º Concurso Literario de Sant Jordi de la Bisbal, que incluye las tres mejores obras, el premio ADB de temática bisbalenca y la mención del jurado.