El diumenge 9 de maig tindrà lloc el 1r EBIKE TOUR I farà parada a La Bisbal del Penedès

Fotografia de la presentació a la premsa

El Consell Comarcal del Baix Penedès, l’Ajuntament de Cunit, l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès impulsen el primer EBike Day Penedès, una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu de promocionar els productes gastronòmics del territori com són el vi, l’oli i el cava en dues rutes en bicicleta elèctrica.

Aquesta activitat es durà a terme el 9 de maig i consistirà a fer una ruta pel territori amb diverses parades per a fer degustacions i tastets de productes de proximitat i ecològics, fent una ruta bàsica de 55km o una ruta tècnica de 64 o 66km. L’Ebike Day Penedès forma part de l’Ebike Tour 2021, que proposa descobrir territoris molt diversos, d’identitat molt marcada i paisatges inoblidables, productes i gastronomia singulars, amb pobles pintorescos i gent sempre acollidora. Pedalant sempre al ritme personal i formant part d’un ambient pròxim i distès, amb totes les mesures de seguretat i complint sempre amb la normativa Covid-19.

Val a dir que un dels punts d’avituallament serà a La Bisbal del Penedès. Es durà a terme en un camp d’oliveres d’Oli Torclum i s’hi oferirà: pa amb botifarra, vi de Cellers Domenys, aigua i refrescs, cafè o tallat. Les inscripcions per a aquesta edició  ja estan tancades.


CASTELLANO | El Consell Comarcal del Baix Penedès, el Ayuntamiento de Cunit, el Ayuntamiento de Sant Jaume dels Domenys y el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès impulsan el primer Ebike Day Penedès, una iniciativa que surge con el objetivo de promocionar los productos gastronómicos del territorio como por ejemplo el vino, el aceite y el cava en dos rutas en bicicleta eléctrica.

Esta actividad se llevará a cargo el día 9 de mayo y consistirá en hacer una ruta por el territorio con varias paradas para hacer degustaciones y catas de productos de proximidad y ecológicos, haciendo una ruta básica de 55,km o una ruta técnica de 64 o 66km. El Ebike Day Penedès forma parte del Ebike Tour 2021, que propone descubrir territorios variados, de identidad muy marcada y paisajes inolvidables, productos y gastronomía singulares, con municipios pintorescos y gente siempre acogedora. Pedaleando siempre al ritmo personal y formando parte de un ambiente próximo y distendido, con todas las medidas de seguridad y cumpliendo siempre con la normativa Covid-19.

Cabe decir que uno de los puntos de avituallamiento será La Bisbal del Penedès. Se llevará a cabo en un campo de olivos de Oli Torclum y se ofrecerá: pan con butifarra, vino de Cellers Domenys, agua y refrescos, café o cortado. Las inscripciones para esta edición ya están cerradas.