Enguany el cros no serà comarcal, es durà a terme amb els alumnes de l’escola i l’institut de la Bisbal del Penedès

La Regidoria d’Esports us informa que enguany, a causa de la situació sanitària actual, no es durà a terme el Cros comarcal. Es farà un cros local amb els alumnes de l’Escola Ull de Vent i l’Institut Coster de la Torre. Es durà a terme el dijous 6 i el divendres 7 de maig, des de les 8:30h del matí i fins a les 13:00h, amb sortida des de l’avinguda Baix Penedès, amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre els alumnes bisbalencs.


DEPORTES | La Concejalía de Deportes os informa de que este año, a causa de la situación sanitaria actual, no se llevará a cabo el Cros comarcal. Ser hará un cros local con los alumnos de la Escola Ull de Vent y el Institut Coster de la Torre. Se llevará a cabo el jueves 6 y el viernes 7 de mayo, desde las 8:30h de la mañana y hasta las 13:00h, con salida desde la avenida Baix Penedès, con el objetivo de promover la actividad física entre los alumnos bisbalenses.