El dissabte 29 de maig a les 19h projectarem la pel·lícula “La vampira de Barcelona” del Cicle Gaudí al CMC

El proper dissabte 29 d’abril, a les 19h, projectarem la pel·lícula “La vampira de Barcelona” del Cicle Gaudí al Centre Municipal de Cultura. Aquest llargmetratge va guanyar el Premi Gaudí a Millor pel·lícula i es va endur els reconeixements a Millor direcció artística, millor vestuari, millors efectes visuals i el Millor maquillatge i perruqueria.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades en cada projecció, en aquest cas se n’ocuparà Senderistes Bisbalencs.

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Lluís Danés

Guió: Lluís A. Martínez, María Jaén

Direcció de fotografia: Josep Maria Civit, AEC

Direcció Artística: Lluís Danés

Vestuari: Mercè Paloma

Música: Alfred Tapscott

Estrena: Desembre de 2020

Durada: 106 min.

Gènere: Thriller

Intèrprets: Nora Navas, Roger Casamajó, Bruna Cusí, Pablo Derqui, Mario Gas, Francesca Piñón, Sergi López, Núria Prims, Francesc Orella.

SINOPSI

A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i una modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.


CASTELLANO | El próximo sábado 29 de abril, a las 19h, proyectaremos la película “La Vampira de Barcelona” del Cicle Gaudí  al Centre Municipal de Cultura. Este largometraje ganó el Premio Gaudí a Mejor película y se llevó los reconocimientos a Mejor dirección artística, mejor vestuario, mejores efectos visuales y Mejor maquillaje y peluquería.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas en cada proyección, en este caso se ocupará de esta tarea la entidad Senderistes Bisbalencs.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Lluís Danés

Guión: Lluís A. Martínez, María Jaén

Dirección de fotografía: Josep Maria Civit, AEC

Dirección Artística: Lluís Danés

Vestuario: Mercè Paloma

Música: Alfred Tapscott

Estreno: Desembre de 2020

Duración: 106 min.

Género: Thriller

Intérpretes: Nora Navas, Roger Casamajó, Bruna Cusí, Pablo Derqui, Mario Gas, Francesca Piñón, Sergi López, Núria Prims, Francesc Orella.

SINOPSIS

En la Barcelona de principios del siglo XX conviven dos ciudades: una burgesa y una modernista, la otra sórdida y sucia. La desaparición de la pequeña Teresa Guitart, hija de una rica familia, conmociona el país y la policía tiene pronto sospechas de Enriqueta Martí, conocida como ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas se adentrará en el laberinto de calles, burdeles y secretos del barrio del Raval, donde sabe que encontrará la verdad sobre las desapariciones y asesinatos macabros de niños de los cuales se acusa a la Vampira. Pronto descubrirá que allí se esconde una élite dispuesta a ocultar sus vicios a cualquier precio.