Aquest maig parlem del reciclatge de residus d’aparells elèctrics i electrònics a la Biblioteca

Aquest mes de maig la Biblioteca acull les activitats de la campanya per al reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics de les Biblioteques de Catalunya.

Del 4 al 10 de maig podreu visitar l’exposició d’aparells elèctrics i electrònics a la Biblioteca pública.

El dimecres 19 de maig, a les 17h, es durà a terme l’activitat “Canvia el xip: recicla’ls” per a infants de 4 a 10 anys. A través de la màgia, un divertit conte i un original taller, descobrireu la importància de reciclar i llençar correctament els aparells elèctrics i electrònics.

El divendres 21 de maig, a les 19:30h, s’oferirà la xerrada “Els petits electrodomèstics: com cuidar-los i fer reparacions senzilles” adreçada al públic adult.

Inscripcions obligatòries escrivint un Whatsapp als telèfons 601 900 588 o 608 568 881 o enviant un correu electrònic a biblioteca@bisbalpenedes.com


CASTELLANO | Este mes de mayo la Biblioteca acoge las actividades de la campaña para el reciclaje de aparatos electricos y electrónicos de las Bibliotecas de Catalunya.

Del 4 al 10 de mayo podréis visitar la exposición de aparatos electricos y electrónicos en la Biblioteca pública.

El miércoles 19 de mayo, a las 17h, se llevará a cabo la actividad “Cambia el chip: recíclalos” para niños y niñas de 4 a 10 años. A través de la magia, un divertido cuento y un original taller, descubriréis la importancia de reciclar y desechar correctamente los aparatos eléctricos y electrónicos”.

El viernes 21 de mayo, a las 19:30h, se ofrecerá la charla “Los pequeños electrodomésticos: cómo cuidarlos y hacer reparaciones sencillas” dirigida al público adulto.

Inscripciones obligatorias escribiendo un Whatsapp a los teléfonos 601 900 588 o 608 568 881 o mandando un correo electrónico a biblioteca@bisbalpenedes.com