Comunicat: l’Ajuntament lamenta la mort d’una veïna de Can Gordei

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès lamentem la mort d’una veïna de Can Gordei a causa d’un incendi al seu habitatge i volem expressar el nostre més sentit condol als familiars i amics de la víctima.

En aquests moments el cos de Mossos d’Esquadra està duent a terme una investigació per esclarir les causes de l’origen de l’incendi i, tot i que diversos mitjans de comunicació han publicat que es tractaria d’un cas de violència de gènere, l’Ajuntament encara no té una comunicació oficial de Mossos d’Esquadra que ho afirmi. De fet, se’ns ha comunicat que la investigació continua oberta i que se’ns anirà informant quan hi hagi informació confirmada.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès condemnem tota classe de violència i, en cas que es confirmi que és un cas de violència de gènere, convocarem una concentració –amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19- per condemnar aquest fet.

Ajuntament de La Bisbal del Penedès

Dimarts 27 d’abril de 2021


CASTELLANO | Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès lamentamos la muerte de una vecina de Can Gordei a causa de un incendio en su vivienda y queremos expresar nuestro más sentido pésame a los familiares y amigos de la víctima.

En estos momentos el cuerpo de Mossos d’Esquadra está llevando a cabo una investigación para aclarar las causas del origen del incendio y, aunque varios medios de comunicación han publicado que se trataría de un caso de violencia de género, el Ayuntamiento todavía no dispone de una comunicación oficial de Mossos d’Esquadra que lo afirme. De hecho, se nos ha comunicado que la investigación continúa abierta y que se nos irá informando cuando haya información confirmada.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès condenamos todo tipo de violencia y, si se confirma que es un caso de violencia de género, convocaremos una concentración -con todas las medidas de prevención por la COVID-19- para condenar este hecho.

Ajuntament de La Bisbal del Penedès

Dimarts 27 d’abril de 2021