Es convoca una concentració al davant del Consistori avui dimarts 27 d’abril per comdemnar el presumpte feminicidi succeït aquest dilluns al nostre municipi

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès condemna el feminicidi que ha tingut lloc aquest dilluns al municipi de La Bisbal del Penedès a conseqüència de l’incendi produït a l’habitatge on es trobava la dona, presumptament provocat per seva parella. Mitjançant aquest comunicat, volem expressar el nostre més sentit condol cap als familiars i amics de la víctima.

Tenint en compte aquests fets, l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès suspèn tots els actes públics oficials i lúdics del municipi durant els dies 27, 28 i 29 d’abril de 2021 com a mostra de dol, rebuig i condemna pel presumpte feminicidi succeït ahir dilluns 26 d’abril de 2021 al nostre municipi.

Es convoca una concentració al davant del Consistori avui dimarts 27 d’abril de 2021, a les 17h, -amb totes les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19, per condemnar els fets i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà de color violeta, aquest vespre, com a mostra de suport a les víctimes de la violència de gènere.

Ajuntament de la Bisbal del Penedès

27 d’abril de 2021


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès condena el feminicidio que ha tenido lugar este lunes en el municipio de La Bisbal del Penedès como consecuencia del incendio producido en la vivienda en la que se encontraba la mujer, presuntamente provocado por su pareja. Mediante este comunicado, queremos expresar nuestro más sentido pésame hacia los familiares y amigos de la víctima.

Teniendo en cuenta estos hechos, el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès suspende todos los actos públicos oficiales y lúdicos del municipio durante los días 27, 28 y 29 de abril de 2021 como muestra de duelo, rechazo y condena por el presunto feminicidio sucedido ayer lunes 26 de abril de 2021 en nuestro municipio.

Se convoca una concentración delante del Consistorio hoy martes 27 de abril de 2021, a las 17h, -con todas las medidas de prevención y seguridad por la COVID-19- para condenar los hechos y el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès se iluminará de color violeta, al atardecer, como muestra de apoyo a las víctimas de la violencia de género.

Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès

27 de abril de 2021