Avui 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF)

Avui 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF). Des de la Federació de Municipis de Catalunya y el CatSalut es promou aquesta jornada amb el lema “Cada pas compta” amb l’objectiu promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

Així, es vol animar la ciutadania a fer activitats com ara caminar, anar en bicicleta, utilitzar les escales, nedar, ballar o fer marxa nòrdica, entre altres, sempre seguint les mesures de prevenció I les restriccions vigents. Podeu registrar la vostra activitat física en aquest enllaç: https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/activitat-fisica-i-salut/dia-mundial-de-lactivitat-fisica-dmaf.-6-dabril/DMAF-si-vols-registrar-te i fer difusió de la vostra activitat publicant-ne fotos o vídeos a les xarxes socials amb les etiquetes #GentActiva #DMAF2021 #CadaPasCompta i #AFLaTevaAltraVacuna

Per a més informació podeu entrar al web: https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/dies-mundials/dia-mundial-activitat-fisica/


CASTELLANO | Hoy 6 de abril es el Día Mundial de la Actividad Física (DMAF). Desde la Federació de Municipis de Catalunya i el CatSalut se promueve esta jornada con el lema “Cada pas compta” (Cada paso cuenta) con el objetivo de promover la actividad física y reducir el sedentarismo como elementos fundamentales de salud y bienestar.

Así, se quiere animar a la ciudadanía a hacer actividades como por ejemplo caminar, ir en bicicleta, utilizar las escaleras, nadar, bailar o hacer marcha nórdica, entre otras, siempre siguiendo las medidas de prevención y las restricciones vigentes. Podéis registrar vuestra actividad física en este enlace: https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/activitat-fisica-i-salut/dia-mundial-de-lactivitat-fisica-dmaf.-6-dabril/DMAF-si-vols-registrar-te y hacer difusión de vuestra actividad física publicando fotos o vídeos en las redes sociales con las etiquetas #GentActiva #DMAF2021 #CadaPasCompta y #AFLaTevaAltraVacuna

Para más información podéis entrar en la web: https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/dies-mundials/dia-mundial-activitat-fisica/index.html#googtrans(ca|es)