L’alcaldessa i responsable de l’àrea d’Ocupació i la regidora de Comerç han visitat la Cambra de Comerç aquest dimarts

L’alcaldessa i responsable de l’àrea d’Ocupació, Agnès Ferré; i la regidora de Comerç, Judith Vidal; han visitat avui dimarts 23 de març la Cambra de Comerç de Tarragona per reunir-se amb la seva presidenta, Laura Roigé; i el cap de projectes i competitivitat de la Cambra, Jordi Càceres. Durant la reunió s’ha fet un balanç molt positiu de les activitats que es van dur a terme durant l’any 2020, com ara la formació sobre Instagram adreçada al teixit comercial local i la campanya comercial “Troba la Llum del Nadal”. Ambdues parts han començat a treballar en properes col·laboracions formatives per a diversos col·lectius –entre ells els joves- i també relacionades amb accions en el sector comercial.

Durant la visita, l’alcaldessa ha signat el Llibre d’Honor de la Cambra.


CASTELLANO | La alcaldesa y responsable del área de Ocupación, Agnès Ferré; y la concejala de Comercio, Judith Vidal; han visitado hoy martes 23 de marzo la Cámara de Comercio de Tarragona para reunirse con su presidenta, Laura Roigé; y el jefe de proyectos y competitividad de la Cámara, Jordi Càceres. Durante la reunión se ha hecho un balance muy positivo de las actividades que se llevaron a cabo durante el año 2020, como por ejemplo la formación sobre Instagram dirigida al tejido comercial local y la campaña comercial “Troba la Llum del Nadal”.

Ambas partes han empezado a trabajar en próximas colaboraciones formativas para varios colectivos –entre ellos los jóvenes- y también relacionadas con acciones en el sector comercial.

Durante la visita, la alcaldesa ha firmado el Libro de Honor de la Cámara.