La Bisbal del Penedès oferirà una exposició fotogràfica i una taula rodona el diumenge dels Tres Tombs (28 de març)

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès s’adapta a les circumstàncies sanitàries actuals i organitza una exposició i una taula rodona sobre els Tres Tombs, ja que enguany no podran sortir els carros, els cavalls i els seus genets. Els actes tindran lloc el diumenge 28 de març. A les 11:30h s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Records dels Tres Tombs”. El mateix dia, a partir de les 17:00h, tindrà lloc la taula rodona: Passat i futur dels Tres Tombs.

L’exposició fotogràfica es podrà visitar el diumenge 28 de març al Centre Municipal de Cultura i estarà formada per imatges de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès i fotografies cedides des de l’antiga Associació dels Tres Tombs de la Bisbal, la Federació Catalana dels Tres Tombs i també per diverses persones del municipi. La taula rodona es farà a la plaça Major i comptarà amb la participació de Joan Cañís, Arnau Cugat, Josep Costa, Pere Alba i Víctor Ibàñez. Moderarà el debat la Tània Guasch de la Federació Catalana dels Tres Tombs. Hi haurà tortell de Sant Antoni del Forn de les Escales i del Forn Aresmar per a tots els assistents. Per accedir a la taula rodona caldrà reservar via WhatasApp als números 684 416 843 i 608 568 881.

Tots els actes es faran amb les mesures de la COVID-19 de distàncies i higiene de mans i serà obligatori l’ús de la mascareta.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès se adapta a las circunstancias sanitarias actuales y organiza una exposición y una mesa redonda sobre los Tres Tombs, ya que este año no podrán salir los carros, los caballos y sus jinetes. Los actos tendrán lugar el domingo 28 de marzo. A las 11:30h se inaugurará la exposición fotográfica “Records dels Tres Tombs”. El mismo día, a partir de las 17h, tendrá lugar la mesa redonda: Pasado y futuro de los Tres Tombs.

La exposición fotográfica se podrá visitar del domingo 28 de marzo en el Centre Municipal de Cultura y estará formada por imágenes del Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès y fotografías cedidas desde la antigua Asociación dels Tres Tombs de la Bisbal, la Federació Catalana dels Tres Tombs y también por varias personas del municipio.  La mesa redonda se hará en la plaza Major y contará con la participación de Joan Cañís, Arnau Cugat, Josep Costa, Pere Alba y Víctor Ibàñez. Moderará el debate Tània Guasch de la Federació Catalana dels Tres Tombs. Habrá roscón de San Antonio del Forn de Les Escales y del Forn Aresmar para todos los asistentes. Para acceder a la mesa redonda será necesario reservar vía WhatsApp al 684 416 843 y 608 568 881.

Todos los actos se harán con las medidas de la COVID-19 de distancias e higiene de manos y será obligatorio el uso de la mascarilla.