Els dies 3 i 4 d’abril torna el teatre per Pasqua a la Societat

El dissabte 3 i el diumenge 4 d’abril, a les 19h, la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca acollirà la seva tradicional representació de teatre per Pasqua. En aquesta ocasió, l’elenc de la Societat oferirà “Fragments d’homes” basats en l’obra Homes! de T de teatre amb Vinyet Poch, Nona Català, Otger Guasch, Pau Miró i Marc Ferré.

Per accedir a les representacions cal fer reserva prèvia fins al dijous abans de la representació al bar de la Societat o al correu electrònic lasocietat@gmail.com i caldrà complir totes les mesures de prevenció per la COVID-19. L’organització recomana assistir amb antelació als actes per evitar cues.


CASTELLANO | El sábado 3 y el domingo 4 de abril, a las 19h, la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca acogerá su tradicional representación de teatro por Pascua. En esta ocasión, el elenco de la Societat ofrecerá “Fragments d’homes” basados en la obra Homes! de T de teatre con Vinyet Poch, Nona Català, Otger Guasch, Pau Miró y Marc Ferré.

Para acceder a las representaciones será necesario hacer una reserva previa hasta el jueves antes de la representación en el bar de la Societat o en el correo electrónico lasocietat@gmail.com y será necesario cumplir todas las medidas de prevención por la COVID-19. La organización recomienda asistir con antelación a los actos para evitar colas.