Petit incendi extingit a La Pineda de Santa Cristina

Els Bombers i els Mossos d’Esquadra han intervingut aquesta nit per apagar un petit incendi que s’ha declarat en uns arbustos d’un terreny ubicat a la cantonada entre el carrer Segrià i el carrer de Les Garrigues de La Pineda de Santa Cristina. Es desconeix l’origen del foc. No s’ha lamentat cap dany personal ni material. Agraïm la col·laboració d’ambdós cossos, dels veïns i també la presència d’un membre de l’ADF Clot de Bou que s’ha desplaçat fins a la zona per informar la resta de companys de si era necessari activar algun equip d’extinció d’incendis.-


CASTELLANO | Los Bomberos y los Mossos d’Esquadra han intervenido esta noche para apagar un pequeño incendio que se ha declarado en unos arbustos de un terreno ubicado en la esquina entre la calle Segrià y la calle de Les Garrigues de La Pineda de Santa Cristina. Se desconoce el origen del fuego. No se ha lamentado ningún daño personal ni material. Agradecemos la colaboración de ambos cuerpos, de los vecinos y también la presencia de un miembro de la ADF Clot de Bou que se ha desplazado hasta la zona para informar de si era necesario activar algún equipo de extinción de incendios.