Entrevista: l’actriu bisbalenca Elisabeth Català és l’ambaixadora d’Espanya pel canvi climàtic i farà un discurs a l’ONU

A la Bisbal del Penedès tenim una joveníssima model i actriu que ha treballat en diversos curtmetratges i que va guanyar un premi a la millor actriu juvenil pel seu primer curt. Si no la coneixeu, es diu Ellisabeth Català i Gomà, va a l’Escola Ull de Vent i és l’ambaixadora d’Espanya, juntament amb 11 joves d’altres països del món, que tenen l’objectiu de conscienciar sobre el canvi climàtic i que faran un discurs a l’ONU. Hem parlat amb ella i aquí teniu el que ens ha explicat.

CASTELLANO | En la Bisbal del Penedès tenemos una jovencísima modelo y actriz que ha trabajado en varios cortometrajes y que ganó un premio a la mejor actriz juvenil por su primer corto.

Si no la conocéis, se llama Elisabeth Català Gomà, va a la Escuela Ull de Vent y es la embajadora de España, junto con 11 jóvenes de otros países del mundo, que tienen el objetivo de concienciar sobre el cambio climático y que harán un discurso en la ONU. Hemos hablado con ella y aquí tenéis lo que nos ha explicado.