S’entreguen els premis del Concurs de fotografia d’Instagram #CapturaElCaranaval

Ahir es van entregar els premis del Concurs de fotografia de Carnaval d’Instagram “Captura el Carnaval”. Moltes felicitats als premiats i gràcies a tots i totes per participar-hi! Tots els participants rebreu un obsequi a casa, confeccionat gracies a Secrets Vintage / M_A_S_K_Eva i la Fruiteria Agro-Verd.

Volem mostrar el nostre agraïment a tots els establiments i comerços locals que han participat en la confecció dels premis:

ADULTS

Primer premi: un lot de productes Oli Torclum + Un lot de productes de Cellers Domenys

Segon Premi: un massatge a Mi ser, Bienestar natural + un val de 15 euros per gastar a La Botiga de la Gemma

INFANTIL

Primer premi: un lot de productes bisbalencs per fer un bon berenar: Fuites i Verdures Agro-Verd, Supermercat Aliprox i Fruiteria Montserrat.

Segon premi: una coca del Forn de les escales i un assortit de mini croissants del Forn Aresmar

GRUP BOMBOLLA

Primer premi: un lot de productes bisbalencs per a tota la família: Fruiteria Montserrat, Supermercat Aliprox i Fruites i Verdures Agro-Verd + un val de la Botiga de la Gemma per valor de 15 euros

Segon premi: una safata d’embotits del Supermercat Jaume, una safata d’embotits de Cal Perebusquet, Cava de Cellers Domenys i Oli Torclum.


CASTELLANO | Ayer se entregaron los premios del Concurso de fotografía de Carnaval de Instagram “Captura el Carnaval”. ¡Muchas felicidades a los premiados y gracias a todos y todas por participar en el concurso! Todos los participantes recibiréis un obsequio en casa, confeccionado gracias a Secrets Vintage / M_A_S_K_Eva y la Fruiteria Agro-Verd.

Queremos mostrar nuestro agradecimiento a todos los establecimientos y comercios locales que han participado en la confección de los premios:

ADULTOS

Primer premio: un lote de productos Oli Torclum + Un lote de productos de Cellers Domenys

Segundo premio: un masaje en Mi ser, Bienestar natural + un vale de 15 euros para gastar en La Botiga de la Gemma

INFANTIL

Primer premio: un lote de productos bisbalenses para hacer una buena merienda: Fruites i Verdures Agro-Verd, Supermercado Aliprox i Fruiteria Montserrat.

Segundo premio: una coca del Forn de les escales y un surtido de mini croissants del Forn Aresmar

GRUPO BURBUJA

Primer premio: un lote de productos bisbalenses para toda la familia: Fruiteria Montserrat, Supermercado Aliprox i Fruites i Verdures Agro-Verd + un vale de la Botiga de la Gemma por un valor de 15 euros

Segundo premio: una bandeja de embutidos del Supermercat Jaume, una bandeja de embutidos de Cal Perebusquet Cava de Cellers Domenys y Oli Torclum.

#LaBisbalDelPenedès #BaixPenedès #Penedès #CapturaElCarnaval