Teniu vídeos dels Tres Tombs de la Bisbal del Penedès?

Com que enguany no podrem celebrar els Tres Tombs a causa de la situació sanitària actual, ens agradaria fer una exposició i un muntatge audiovisual.

Amb l’objectiu de realitzar un vídeo amb el màxim de material possible, amb punts de vista i èpoques diferents, us emplacem a fer-nos arribar els vídeos que tingueu dels Tres Tombs de la Bisbal. El vídeo final es projectarà al CMC, on també es farà l’exposició de fotografies.

Podeu fer-nos arribar els vídeos penjant-los en alguna eina de compartició d’arxius pesats, a través del correu electrònic info@bisbalpenedes.com o adreçar-vos directament a l’Ajuntament amb els vostres arxius.

Us agraïm, a l’avançada, la vostra col·laboració.


CASTELLANO | Como este año no podremos celebrar los Tres Tombs a causa de la situación sanitaria actual, nos gustaría hacer una exposición y un montaje audiovisual.

Con el objetivo de realizar un vídeo con el máximo de material posible, con puntos de vista y épocas distintas, os emplazamos a hacernos llegar los vídeos que tengáis de los Tres Tombs de la Bisbal. El vídeo final se proyectará en el CMC, donde también se hará la exposición de fotografías.

Podéis hacernos llegar los vídeos colgándolos en alguna herramienta de compartición de archivos pesados, a través del correo electrónico info@bisbalpenedes.com o dirigiros directamente al Ayuntamiento con vuestros archivos.

Os agradecemos, de antemano, vuestra colaboración.