S’incorpora a l’Ajuntament una treballadora en el marc del programa TREFO línia dona 2020

Avui dilluns s’ha incorporat a treballar a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, com a administrativa, la Sra. Elena Rodríguez. La nova treballadora durà a terme tasques d’atenció i suport a la ciutadania en la presentació de les sol·licituds de subvencions convocades per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès durant un any. Aquest contracte s’emmarca en el programa TREFO (Treball i Formació) línia dona, que està destinada a dones en situació d’atur. El Consell Comarcal del Baix Penedès és qui ha formalitzat el contracte amb la treballadora i qui també ha realitzat la sol·licitud de la subvenció al Servei d’Ocupació de Catalunya, ha gestionat l’atorgament de la subvenció i ha dut a terme el procediment de selecció.


CASTELLANO | Hoy lunes se ha incorporado a trabajar en el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès, como administrativa, la Sra. Elena Rodríguez. La nueva trabajadora realizará tareas de atención y soporte a la ciudadanía en la presentación de las solicitudes de subvenciones convocadas por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès durante un año. Este contrato se enmarca en el programa TREFO (Treball i Formació) línea mujer, que está destinada a mujeres en situación de desempleo. El Consell Comarcal del Baix Penedès es quien ha formalizado el contrato con la trabajadora y quien también ha realizado la solicitud de las subvención al Servei d’Ocupació de Catalunya, ha gestionado el otorgamiento de la subvención y ha llevado a cabo el procedimiento de selección.