Pressupost 2021 – Evolució dels pressupostos i del deute municipal

Enguany, tenint en compte la situació sanitària actual, no es faran les reunions explicatives del pressupost municipal 2021 als diferents barris del municipi. Per aquest motiu, els membres de l’equip de govern han preparat un seguit de vídeos explicatius sobre el pressupost d’enguany. 

En aquest primer vídeo, l’alcaldessa Angès Ferré parla sobre l’evolució dels pressupostos dels darrers anys i del deute municipal.


CASTELLANO | Este año, teniendo en cuenta la situación sanitaria actual, no se harán las reuniones explicativas del presupuesto municipal 2021 en los distintos barrios del municipio. Por este motivo, los miembros del equipo de gobierno han preparado una serie de vídeos explicativos sobre el presupuesto de este año. 

En este primer vídeo, la alcaldesa Agnès Ferré habla sobre la evolución de los presupuestos de los últimos años y la deuda municipal.