Ja han començat les obres d’enderroc de la fassina

Ja han començat les obres d’enderroc de les edificacions de la fassina, a excepció de la Torre. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Obres i Serveis Roig S.A. per 56.745,72€.


L’antiga fassina és un edifici de 486 m2 que l’Ajuntament va adquirir l’abril de 2019 i que, antigament, s’havia destinat a la fabricació de licors destil•lats i aiguardent. La part de més alçada, amb un total de 15 metres, és una torre que sobresurt del perfil del nucli urbà de la Bisbal i que ja forma part de l’skyline del municipi. Aquesta es vol destinar a la Colla Castellera de La Bisbal del Penedès (Bous) perquè els membres de l’entitat la puguin fer servir com a local d’assaig. Després de l’enderroc també s’hi construirà un local per a la brigada i el magatzem municipal.Ya han empezado las obras de derribo de las edificaciones de la destilería (la fassina), a excepción de la Torre. Las obras se han adjudicado a la empresa Obres i Serveis Roig S.A. por un importe de 56.745,72€.

La antigua destilería es un edificio de 486 m2 que el Ayuntamiento adquirió en abril de 2019 y que, antiguamente, se había destinado a la fabricación de licores destilados y aguardiente. La parte de más altura, con un total de 15 metros, es una torre que sobresale del perfil del núcleo urbano de la Bisbal y que ya forma parte del skyline del municipio. Esta se quiere destinar a la Colla Castellera de La Bisbal del Penedès (Bous) para que los miembros de la entidad la puedan utilizar como local de ensayo. Después del derribo también se construirá un local para la brigada y el almacén municipal.