Nova secció a Domenys Ràdio de l’historiador local Jordi Ferran dedicada als processos electorals del segle XIX

El Jordi Ferran, tècnic de la Biblioteca i de l’arxiu i historiador de professió, visita els estudis de Domenys Ràdio, cada primer divendres de mes, per oferir una secció d’història local en què parla de diversos episodis històrics de la Bisbal i la comarca. Aquest espai radiofònic s’emmarca dins del magazín local Domenys Al Punt, conduït per la periodista Laia Batlle.

A l’enllaç podreu escoltar la secció de la setmana passada, dedicada als processos electorals del segle XIX.

Enllaç al darrer programa: https://go.ivoox.com/rf/65075661

Jordi Ferran, técnico de la biblioteca y del archivo e historiador de profesión, visita los estudios de Domenys Ràdio, cada primer viernes de mes, para ofrecer una sección de historia local en la que habla de varios episodios históricos de la Bisbal y la comarca. Este espacio radiofónico se enmarca dentro del magacín local Domenys Al Punt, conducido por la periodista Laia Batlle.
En el enlace podréis escuchar la sección de la semana pasada, dedicada a los procesos electorales del siglo XIX.
Enlace al último programa:  https://go.ivoox.com/rf/65075661