El dissabte 20 de febrer a les 18h projectarem ‘La boda de Rosa’. La pel·lícula té 5 nominacions als Premis Gaudí

El dissabte 20 de febrer, a les 18h, projectarem la pel·lícula ‘La boda de Rosa’ del Cicle Gaudí, amb cinc nominacions als Premis Gaudí.

Les taquilles obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades, en aquest cas Senderistes Bisbalencs.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Iciar Bollain

Guió: Iciar Bollain i Alicia Luna

Música: Vanessa Garde

Fotografia: Sergi Gallardo, Beatriz Sastre

Estreno: Agost 2020

Durada: 99 min.

Gènere: Comèdia

Intèrprets: Candela Peña, Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea, Paula Usero, Xavo Giménez, Paloma Vidal, Lucía Poveda, María José Hipólito, María Maroto

SINOPSI

A punt de fer-ne 45, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa.

Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i això de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.


CASTELLANO | El sábado 20 de febrero, a las 18h, proyectaremos la película ‘La boda de Rosa’ del Cicle Gaudí, con cinco nominaciones a los Premis Gaudí.

Las taquillas abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas, en este caso Senderistes Bisbalencs.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Iciar Bollain

Guión: Iciar Bollain i Alicia Luna

Música: Vanessa Garde

Fotografía: Sergi Gallardo, Beatriz Sastre

Estreno: Agosto de 2020

Duración: 99 min.

Género: Comedia

Intérpretes: Candela Peña, Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea, Paula Usero, Xavo Giménez, Paloma Vidal, Lucía Poveda, María José Hipólito, María Maroto

SINOPSIS

A punto de hacer 45, Rosa se da cuenta de que ha vivido siempre para los demás y decide apretar el botón nuclear, mandarlo todo a paseo y tomar las riendas de su vida. Pero antes, quiere embarcarse en un compromiso muy especial: un matrimonio con ella misma.

Pronto descubrirá que su padre, sus hermanos y su hija tienen otros planes, y eso de cambiar de vida no es tan sencillo si no está en el guión familiar. Casarse, aunque sea con ella misma, será lo más difícil que haya hecho nunca.