El Cicle Gaudí us ofereix diverses propostes durant els mesos de febrer i març

Durant els mesos de febrer i març podreu veure diverses pel·lícules del Cicle Gaudí a la Bisbal del Penedès.

Aquestes són les properes projeccions previstes:

  • Dissabte 6 de febrer, a les 18h, El meu germà persegueix dinosaures. Gestionarà la taquilla: Corals Antistiana i Santa Maria
  • Dissabte 20 de febrer, a les 18h, La boda de Rosa. Gestionarà la taquilla: Senderistes Bisbalencs
  • Dissabte 13 de març, a les 18h, L’ofrena. Gestionarà la taquilla: Associació de la Gent Gran
  • Dissabte 27 de març, a les 18h, Terra de telers. Gestionarà la taquilla: Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla.


CASTELLANO | Durante los meses de febrero y marzo podréis ver varias películas del Cicle Gaudí en la Bisbal del Penedès.

Estas son las próximas proyecciones previstas:

  • Sábado 6 de febrero, a las 18h, El meu germà persegueix dinosaures. Gestionará la taquilla: Corals Antistiana i Santa Maria
  • Sábado 20 de febrero, a las 18h, La boda de Rosa. Gestionará la taquilla: Senderistes Bisbalencs
  • Sábado 13 de marzo, a las 18h, L’ofrena. Gestionará la taquilla: Associació de la Gent Gran
  • Sábado 27 de marzo, a las 18h, Terra de telers. Gestionará la taquilla: Geganters i Grallers de la Societat Cultural I Recreativa Bisbalenca.

Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de La Bisbal. En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que se encargue de gestionar la taquilla.