On heu de dipositar el vostre vot –si voteu de forma presencial- el 14 de febrer?

poble vinyes i oliveres

Des de finals de l’any 2015, els veïns de tots els barris de la Bisbal del Penedès han anat a votar a l’Escola Ull de Vent, havent-hi només un col·legi electoral al municipi, distribuït en quatre meses. A causa de les mesures per prevenir la propagació de la COVID-19, que inclouen el fet d’evitar aglomeracions i mantenir distàncies, els locals electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per al pròxim 14 de febrer es duran a terme en dos locals:

Gimnàs de l’Escola Ull de Vent (Avinguda Baix Penedès s/n):

Hi votaran els veïns del Priorat de la Bisbal, Can Gordei, l’Esplai, La Masieta i Santa Cristina

Racó de la Gent Gran (Avinguda Baix Penedès s/n):

Hi votaran els veïns del nucli, l’Ortigós, la Miralba i el Papagai.


CASTELLANO | Desde finales del 2015, todos los vecinos de todos los barrios de la Bisbal del Penedès han ido a votar a la Escuela Ull de Vent, habiendo solamente un colegio electoral en el municipio, distribuido en cuatro mesas. A causa de las medidas para prevenir la propagación de la COVID-19, que incluyen el hecho de evitar aglomeraciones y mantener las distancias, los locales electorales de las elecciones al Parlamento de Catalunya previstas para el próximo 14 de febrero se llevarán a cabo en dos locales:

Gimnasio de la Escuela Ull de Vent (Avenida Baix Penedès s/n):

Votarán allí los vecinos del Priorat de la Bisbal, Can Gordei, l’Esplai, La Masieta y Santa Cristina.

Racó de la Gent Gran (Avenida Baix Penedès s/n):

Votarán allí los vecinos del núcleo, l’Ortigós, la Miralba y el Papagai.