Aquest dimecres s’ha celebrat un Ple extraordinari i urgent per designar els membres de les meses electorals

Aquest dimecres 20 de gener, a les 8.30h del matí, s’ha celebrat un Ple extraordinari i urgent a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. El Ple es va convocar el dimarts 19 de gener, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dictés mesures cautelaríssimes, quedant suspès de forma cautelar–per raons d’especial urgència- el Decret 1/2021, de 15 de gener, pel qual es deixava sense efecte la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021 a causa de la crisi sanitària derivada de la pandèmia causada per la COVID-19. Això implicava que s’havien de reprendre tots els tràmits del procés electoral, entre ells els sortejos de membres de les meses electorals.

Així, el Ple extraordinari ha abordat els següents punts:

1.-Pronunciament del Ple sobre la urgència de la sessió.

S’ha aprovat per unanimitat amb els vots a favor de Compromís amb la Bisbal (6), PSC (2), Units per la Bisbal-Fic (1), Ara la Bisbal (1) i ERC-AM (1).

2.-Designació dels membres de les meses electorals per a les eleccions al Parlament del dia 14 de febrer.

Les persones triades per sorteig –mitjançant aplicació informàtica- seran notificades abans de dissabte.

El Ple s’ha celebrat de forma presencial i a porta tancada per poder garantir totes les mesures de prevenció de contagis per la COVID-19. L’enregistrament es pot veure a Youtube: https://youtu.be/qzq6I1GzkWY


CASTELLANO | Este miércoles 20 de enero, a las 8.30h de la mañana, se ha celebrado un Pleno extraordinario y urgente en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. El Pleno se convocó el martes 19 de enero, después de que el Tribunal Superior de Justicia de Catalunya dictase medidas cautelarísimas, quedando suspendido de forma cautelar –por razones de especial urgencia- el Decreto 1/2021, de 15 de enero, por el cual se dejaba sin efecto la celebración de las elecciones al Parlamento de Catalunya del 14 de febrero de 2021 a causa de la crisis sanitaria derivada de la pandemia causada por la COVID-19. Esto implicaba que se tenían que retomar todos los trámites del proceso electoral, entre ellos los sorteos de miembros de las mesas electorales.

Así, el Pleno extraordinario ha abordado los siguientes puntos:

1.-Pronunciamiento del Pleno sobre la urgencia de la sesión.

Se ha aprobado por unanimidad con los votos a favor de Compromís amb la Bisbal (6), PSC (2), Units per la Bisbal-FIC (1), Ara la Bisbal (1) y ERC-AM (1).

2.-Designación de los miembros de las mesas electorales para las elecciones al Parlamento del día 14 de febrero.

Las personas escogidas por sorteo –mediante aplicación informática- serán notificadas antes del sábado.

El Pleno se ha celebrado de forma presencial y a puerta cerrada para poder garantizar todas las medidas de prevención de contagios por la COVID-19. La grabación se puede ver en Youtube: https://youtu.be/qzq6I1GzkWY