Els Reis d’Orient porten molts llibres! Consulteu o visiteu la biblioteca i les llibreries!

CARTA ALS REIS BIBLIO

Com cada any, Ses Majestats els Reis d’Orient han demanat a les biblioteques públiques que recomanin als nens i nenes -i a les seves famílies- lectures, i que també facilitin una carta impresa perquè els infants puguin apuntar-hi quins llibres volen demanar.

Per ajudar els infants i les seves famílies a decidir quins llibres volen demanar als Reis Mags, el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura ha creat una selecció de novetats que trobareu a la biblioteca.

Els Reis Mags també demanen als nens i nenes que recordin a les seves famílies que necessiten que els acompanyin a visitar -durant

aquests dies- llibreries i biblioteques. Allà podran trobar molts títols interessants per demanar a la carta als Reis.


CASTELLANO | Como cada año, Sus Majestades los Reyes de Oriente han pedido a las bibliotecas públicas que recomienden a los niños y niñas -y a sus familias- lecturas, y que también faciliten una carta impresa para que los niños puedan apuntar en ella qué libros quieren pedir.

Para ayudar a los niños y niñas y sus familias a decidir qué libros quieren pedir a los Reyes Magos, el Servicio de Bibliotecas del Departamento de Cultura ha creado una selección de novedades que encontraréis en la biblioteca.

Los Reyes Magos también piden a los niños y niñas que recuerden a sus familias que necesitan que los acompañen a visitar -durante estos días- librerías y bibliotecas. Allí podrán encontrar muchos títulos interesantes para pedir en la carta a los Reyes.

WordPress › Error

S'ha produït un error crític a la pàgina web.

Aprèn més quant a la solució de problemes del WordPress.