Els dies 20 i 27 de desembre es farà la tradicional representació de teatre a la Societat amb inscripció prèvia obligatòria

Un any més, la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca tirarà endavant la funció de teatre nadalenca. Enguany, a causa de la situació generada per la COVID-19 i tenint en compte totes les mesures de prevenció que s’han de prendre, es faran dues funcions, els dies 20 i 27 de desembre.

Per garantir totes les mesures de seguretat i control d’assistència serà imprescindible inscriure-s’hi prèviament, adreçant-se al conserge de la Societat o adreçant un correu electrònic a lasocietat@gmail.com


CASTELLANO | Un año más, la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca llevará a cabo la función teatral navideña. Este año, a causa de la situación generada por la COVID-19 y teniendo en cuenta todas las medidas de prevención que se tienen que tomar, se harán dos funciones, los días 20 y 27 de diciembre.

Para garantizar todas las medidas de seguridad será imprescindible inscribirse previamente, dirigiéndose al conserje de la Societat o por correo electrónico, escribiendo a lasocietat@gmail.com

TEATRE SOCIETAT NADAL