De l’11 al 19 de desembre ‘Troba la Llum del Nadal’ a la Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cambra de Comerç de Tarragona duran a terme una campanya per dinamitzar i donar visibilitat al teixit comercial local entre l’11 i el 19 de desembre. Aquesta campanya compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i consistirà a premiar la fidelitat dels veïns que comprin a la Bisbal amb obsequis, promocions i amb la participació en un sorteig de vals de compra. La iniciativa compta amb la participació d’una trentena de comerços i empreses de serveis bisbalenques que duran a terme accions presencials i també iniciatives a través d’Instagram. Per aquest motiu, s’ha ofert l’opció de participar en una formació gratuïta sobre aquesta xarxa social a tots els comerços i serveis del municipi.

FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA

El funcionament de la campanya serà el següent: els clients que adquireixin serveis o vagin a comprar als comerços bisbalencs, podran anar omplint una butlleta amb els segells d’aquestes empreses. Quan tinguin el segell de cinc establiments diferents, podran passar per l’Ajuntament per recollir un obsequi, “La Llum del Nadal” (se n’entregarà una per família). D’altra banda, totes aquelles persones que entreguin les seves butlletes a l’Ajuntament participaran en el sorteig de dos vals de compra de 100€ cadascun per adquirir productes o serveis a la Bisbal.

Quant a Instagram, els comerços i serveis que participen en la campanya ja han començat a mostrar els seus productes, serveis, ofertes i promocions a través d’aquesta xarxa social. La campanya es vehicula a través de l’etiqueta #JoComproALaBisbal i les botigues amb establiment físic també oferiran, durant la campanya, una bossa reutilitzable a aquells clients que pengin una foto seva etiquetant l’establiment on l’hagin obtingut i afegint l’etiqueta #JoComproALaBisbal a la publicació.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès també ha començat a difondre vídeos dels comerciants i les empreses de serveis que participen en la campanya. Es poden veure en aquest enllaç: http://www.instagram.com/bisbalpenedes


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y la Cámara de Comercio de Tarragona llevarán a cabo una campaña para dinamizar y dar visibilidad al tejido comercial local entre el 11 y el 19 de diciembre. Esta campaña cuenta con el soporte de la Diputación de Tarragona y consistirá en premiar la fidelidad de los vecinos que compren en la Bisbal con obsequios, promociones y con la participación en un sorteo de vales de compra. La iniciativa cuenta con la participación de una treintena de comercios y empresas de servicios de la Bisbal que llevarán a cabo acciones presenciales y también iniciativas a través de Instagram. Por este motivo, se les ha ofrecido la opción de participar en una formación gratuita sobre esta red social a todos los comercios y servicios del municipio.

FUNCIONAMIENTO DE LA CAMPAÑA

El funcionamiento de la campaña será el siguiente: los clientes que adquieran servicios o vayan a comprar a los comercios de la Bisbal, podrán ir rellenando un tarjetón con los sellos de estas empresas. Cuando tengan el sello de cinco establecimientos distintos, podrán pasar por el Ayuntamiento para recoger un obsequio, “La luz de la Navidad” (se entregará una por familia). Por otro lado, todas aquellas personas que entreguen sus tarjetones en el Ayuntamiento participarán en el sorteo de dos vales de compra de 100€ cada uno para adquirir productos o servicios en la Bisbal.

En cuanto a Instagram, los comercios y servicios que participen en la campaña ya han empezado a mostrar sus productos, servicios, ofertas y promociones a través de esta red social. La campaña se vehicula a través de la etiqueta #JoComproALaBisbal y las tiendas con establecimiento físico también ofrecerán una bolsa reutilizable a aquellos clientes que cuelguen una foto suya etiquetando el establecimiento donde la hayan obtenido y añadiendo la etiqueta #JoComproALaBisbal en la publicación.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès también ha empezado a difundir vídeos de los comerciantes y las empresas de servicios que participan en la campaña. Se pueden ver en este enlace: www.instagram.com/bisbalpenedes