L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’adhereix a la campanya “Fes que destaqui” de l’Associació Catalana de Municipis (ACM)

Foto 7-12-20 7 09 20

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’adhereix a la campanya “Fes que destaqui” de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

La campanya persegueix l’objectiu de conscienciar, informar, difondre i sensibilitzar en l’ús de la mascareta i el compliment de les mesures de seguretat, higiene i protecció i s’ha organitzat perquè funcioni en paral·lel i vinculada a La Marató de TV3 d’enguany, que se centra en la pandèmia de COVID-19.

L’ACM farà un donatiu de 50€ a La Marató per cada municipi que s’adhereixi a la campanya, com és el cas de La Bisbal del Penedès, que difondrà el material i els missatges a través de les xarxes socials.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se adhiere a la campaña “Fes que destaqui” de la Associació Catalana de Municipis (ACM).

La campaña persigue el objetivo de concienciar, informar, difundir y sensibilizar en el uso de la mascarilla y el cumplimiento de las medidas de seguridad, higiene y protección y se ha organizado para que funcione en paralelo y vinculada a La Marató de TV3 de este año, que se centra en la pandemia de COVID-19.

La ACM hará un donativo de 50€ a La Marató por cada municipio que se adhiera a la campaña, como es el caso de La Bisbal del Penedès, que difundirá el material y los mensajes a través de las redes sociales.