La Biblioteca pública ha organitzat diverses activitats en el marc de l’Any Joan Perucho

La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès tira endavant diverses activitats en el marc de l’Any Joan Perucho.

Del 2 al 18 de desembre podreu visitar, a la Biblioteca pública, l’exposició itinerant “Joan Perucho, creació, imaginació i bon gust”; una mostra itinerant que repassa totes les facetes de Perucho: poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom, bon vivant i escriptor de diari. L’exposició es podrà visitar en horari de tardes.

Aquest dimecres 2 de desembre, a partir de les 18h, es farà un escape room virtual adreçat a joves d’11 a 16 anys. Aquesta activitat estarà basada en el llibre “Llibre de cavalleries” de Joan Perucho i consistirà en resoldre puzles, laberints, enigmes i altres enginys. Per participar-hi no és necessari haver-se llegit prèviament la novel·la. Cal inscriure-s’hi prèviament, per rebre l’accés a l’activitat, enviant un correu electrònic a biblioteca@bisbalpenedes.com

Paral·lelament a les activitats, a la Biblioteca trobareu un expositor amb llibres d’aquest autor, estretament lligat amb el municipi d’Albinyana.


CASTELLANO | La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès lleva a cabo varias actividades en el marco del Año Joan Perucho.

Del 2 al 18 de diciembre podréis visitar, en la Biblioteca pública, la exposición itinerante “Joan Perucho, creación, imaginación y buen gusto”; una muestra itinerante que repasa todas las facetas de Perucho: poeta, autor de novelas de aventuras, crítico de arte, gastrónomo, bon vivant y escritor de diario. La exposición se podrá visitar en horario de tardes.

Este miércoles 2 de diciembre, a partir de las 18h, se hará un escape room virtual dirigido a jóvenes de 11 a 16 años. Esta actividad estará basada en el libro “Llibre de cavalleries” de Joan Perucho y consistirá en resolver puzzles, laberintos, enigmas y otros ingenios. Para participar en la actividad no es necesario haber leído previamente la novela. Hay que apuntarse previamente, para recibir el acceso a la actividad, mandando un correo electrónico a biblioteca@bisbalpenedes.com

Paralelamente a las actividades, en la Biblioteca encontraréis un expositor con libros de este autor, estrechamente ligado con el municipio de Albinyana.

cartell mes joan perucho bisbal