L’Ajuntament commemora el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i s’adhereix al manifest institucional en el marc del 25N

498ba214-49b4-4e36-8497-2fb91df5147a

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès commemora el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i s’adhereix al manifest institucional en el marc del 25N.

Aquest matí la Regidoria de Benestar Social, el Grup de Dones La Roca Foradada i l’Associació de Jubilats de la Bisbal han muntat una parada al mercat amb informació sobre la commemoració de la jornada i els serveis públics que presten ajuda a les dones en situació d’especial vulnerabilitat i s’han entregat mascaretes confeccionades per la Lorena Faubel de Tris-Tras Creacions i llaços commemoratius confeccionats des de l’Associació de Dones La Roca Foradada i l’Associació de Jubilats.

Podeu llegir en manifest en aquest enllaç: https://www.acm.cat/sites/default/files/manual_uploads/acm/manifest_25n_2020.pdf


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès conmemora el Día internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres y se adhiere al manifiesto institucional en el marco del 25N.
Esta mañana la Concejalía de Bienestar Social, el Grup de Dones La Roca Foradada y la Associació de Jubilats de la Bisbal han montado una parada en el mercado con información sobre la conmemoración de la jornada y los servicios públicos que prestan ayuda a las mujeres en situación de especial vulnerabilidad y se han entregado mascarillas confeccionadas por Lorena Faubel de Tris-Tras Creacions y lazos conmemorativos confeccionados desde la Associació de Dones La Roca Foradada y la Associació de Jubilats.
Podéis leer el manifiesto en este enlace: https://www.acm.cat/sites/default/files/manual_uploads/acm/manifest_25n_2020.pdf