El dimecres 25 de novembre hi haurà una parada al mercat amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25N), el proper dimecres 25 de novembre de 2020 el mercat setmanal acollirà una parada de la Regidoria de Benestar Social, l’Associació de Dones La Roca Foradada i l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal en què podreu trobar informació sobre la commemoració d’aquesta jornada i els serveis públics que presten ajuda a les dones en situacions d’especial vulnerabilitat.

A més, es regalaran mascaretes confeccionades per a l’ocasió per la Lorena Faubel de Tris-Tras Creacions i llaços commemoratius confeccionats des de l’Associació de Dones La Roca Foradada i l’Associació de la Gent Gran.
Com sempre, haureu de seguir totes les mesures i restriccions establertes per prevenir la COVID-19 i, per tant, portar la mascareta, preservar la distància de seguretat i netejar-vos/desinfectar-vos les mans sovint.


CASTELLANO | Con motivo del Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres (25N), el próximo miércoles 25 de noviembre de 2020 el mercado semanal acogerá una parada de la Concejalía de Bienestar Social, la Associació de Dones La Roca Foradada y la Associació de la Gent Gran de la Bisbal en la que podréis encontrar información sobre la conmemoración de esta jornada y los servicios públicos que prestan ayuda a las mujeres en situaciones de especial vulnerabilidad.
Además, se regalarán mascarillas confeccionadas para la ocasión por Lorena Faubel de Tris-Tras Creacions y lazos conmemorativos confeccionados desde la Associació de Dones La Roca Foradada y la Associació de la Gent Gran.
Como siempre, tendréis que seguir todas las medidas y restricciones establecidas para prevenir la COVID-19 y, por tanto, llevar la mascarilla, preservar la distancia de seguridad y limpiaros/desinfectaros las manos a menudo.

Comments are closed.