Es necessita auxiliar de neteja a mitja jornada per treballar a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Es necessita auxiliar de neteja a mitja jornada per treballar a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Per accedir a aquesta oferta de feina cal accedir directament al portal Feina Activa de la Generalitat de Catalunya: https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home?p_p_id=jobsLocator_WAR_psocwebjobslocator&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_jobsLocator_WAR_psocwebjobslocator_struts_action=%2Fjobslocator%2FprocessView&saveLastPath=0&jobCode=6684647&fbclid=IwAR3iaszhVJE6FAczRmePs6lMXmizcziu1MuPxKkc7iwJbDcJPetFGpPBeRU


CASTELLANO | Se precisa auxiliar de limpieza a media jornada para trabajar en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. Para acceder a esta oferta de trabajo hay que acceder directamente al portal Feina Activa de la Generalitat de Catalunya: https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home?p_p_id=jobsLocator_WAR_psocwebjobslocator&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_jobsLocator_WAR_psocwebjobslocator_struts_action=%2Fjobslocator%2FprocessView&saveLastPath=0&jobCode=6684647&fbclid=IwAR3iaszhVJE6FAczRmePs6lMXmizcziu1MuPxKkc7iwJbDcJPetFGpPBeRU