L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès modifica el mercat setmanal com a mesura de prevenció de la COVID-19

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès modifica el mercat setmanal com a mesura de prevenció de la COVID-19. Des d’aquesta setmana i fins a nou avís seran els comerços bisbalencs els que oferiran els seus productes a la plaça i no hi haurà les parades habituals, que arriben d’altres punts de la geografia. Des de la Regidoria de Comerç s’ha ofert la possibilitat de muntar parada a tots els comerços, paradistes, bars i restaurants del municipi i, aquest dimecres, muntaran parada els següents:

-Restaurant Ull de Llebre: oferirà pollastres amb patates al forn (sencers) per emportar pel preu de 12€. Podeu avançar els vostres encàrrecs per Whatsapp o per telèfon al 686688842. També hi haurà cafès per emportar i si el voleu amb un tall de coca del Forn les Escales us el podreu endur per 2€.

POLLASTRE ULL DE LLEBRE

-Tris-Tras Creacions: vendrà roba (samarretes, roba interior…) i productes tèxtils d’artesania: mascaretes, bosses per l’entrepà, moneders, etc.

TRIS TRAS CREACIONS

L’horari del mercat serà de 9 a 13h i estarà ubicat al mateix lloc de sempre, a la confluència entre els carrers Llibertat, Mestre Trujols i plaça de Catalunya.

La resta de botigues del municipi estaran obertes així que, podeu aprofitar el matí per fer la vostra compra a la Bisbal. Compreu a la Bisbal! Hi trobareu productes de proximitat i qualitat i tracte personalitzat!

Des de la Regidoria de Comerç s’han tirat endavant diverses accions, durant els darrers mesos, per promocionar el comerç local. El passat mes de maig va engegar la campanya “Fem que torni el color al comerç local”, recentment ha promogut la campanya “Per tu i per mi, ara compra d’aquí” i està treballant per oferir noves campanyes, formacions i accions adreçades al comerç local.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès modifica el mercado semanal como medida de prevención de la COVID-19. Desde esta semana y hasta nuevo aviso serán los comercios bisbalenses los que ofrecerán sus productos en la plaza y las paradas habituales, que llegan de otros puntos de la geografía, no estarán. Desde la Concejalía de Comercio se ha ofrecido la posibilidad de montar parada a todos los comercios, paradistas, bares y restaurantes del municipio y, este miércoles, montarán parada los siguientes:

-Restaurant Ull de Llebre: ofrecerá pollos con patatas al horno (enteros) para llevar por el precio de 12€. También habrá cafés para llevar y si lo queréis con un trozo de coca del Forn les Escales os lo podréis llevar por 2€.

POLLASTRE ULL DE LLEBRE

-Tris-Tras Creacions: venderá ropa (camisetas, ropa interior…) y productos textiles de artesanía: mascarillas, bolsas para el bocadillo, monederos, etc.

TRIS TRAS CREACIONS

El horario del mercado será de 9 a 13h y estará ubicado en el mismo sitio de siempre, en la confluencia entre las calles Llibertat, Mestre Trujols y plaza de Catalunya.

El resto de tiendas del municipio estarán abiertas así que, podéis aprovechar la mañana para hacer vuestra compra en la Bisbal. ¡Comprad en la Bisbal! ¡Encontraréis productos de proximidad y calidad y un trato personalizado!

Desde la Concejalía de Comercio se han sacado adelante, durante los últimos meses, varias acciones para promocionar el comercio local. El pasado mes de mayo inició la campaña “Fem que torni el color al comerç local”, recientemente ha promovido la campaña “Per tu i per mi, ara compra d’aquí” y está trabajando para ofrecer nuevas campañas, formaciones y acciones dirigidas al comercio local.