Per tu i per mi, ara compra d’aquí – Campanya per promoure els comerços d’alimentació locals

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha adherit a la campanya “Per tu i per mi, ara compra d’aquí” promoguda per la Diputació de Tarragona amb l’objectiu de potenciar el comerç local d’alimentació i reconèixer el gran esforç que ha realitzat i està realitzant el comerç de productes d’alimentació de proximitat en el marc de la pandèmia de la Covid-19 i fomentar, alhora, la compra i el consum dels productes alimentaris locals.
La regidora de Comerç, Judith Vidal; i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; han repartit els cartells identificatius de la campanya entre els comerços bisbalencs.


La Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se ha adherido a la campaña “Por ti por mi, ahora compra aquí” promovida por la Diputación de Tarragona con el objetivo de potenciar el comercio local de alimentación y reconocer el gran esfuerzo que ha realizado y está realizando el comercio productos de alimentación proximidad en el marco de la pandemia de la Covid-19 y fomentar, a la vez, la compra y el consumo de los productos alimenticios locales. La regidora de Comercio, Judith Vidal; y la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; han repartido los carteles identificativos de la campaña entre los comercios locales.