Avís per intensitat de pluja per al divendres 18 i el dissabte 19 de setembre de 2020

El Servei Meteorològic de Catalunya ha publicat un avís per pluges intenses per demà divendres i la matinada de divendres a dissabte. Protecció Civil ha activat la Prealerta Inuncat. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa o pedra. És possible que també es donin fenòmens de temps violent. Extremeu les precaucions i seguiu les indicacions de Protecció Civil.
 


El Servei Meteorològic de Catalunya ha publicado un aviso por lluvias intensas para mañana viernes y la madrugada del viernes al sábado. Protección Civil ha activado la Prealerta Inuncat. Los chubascos irán acompañados de tormenta y de granizo o piedra. Es posible que también se den fenómenos de tiempo violento. Extremad las precauciones y seguid las indicaciones de Protección Civil.
DISSABTE 19 SETEMBRE 2020
INUNCACIONS I FORTES PLUGES